Meester
Ashley
van der Poel

Ik ben op 7 juli 2015 afgestudeerd in het strafrecht en in het civiele recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik heb gedurende de rechtenstudie stage gelopen bij twee gerenommeerde advocatenkantoren en bij het Openbaar Ministerie. Op 18 december 2015 ben ik beëdigd als advocaat. 
+31 (0) 6 57219732
LinkedIn

Ik ben dit jaar afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De komende drie jaar ga ik zelfstandig zaken doen, onder begeleiding van mijn patroon. Ik heb altijd een fascinatie gehad voor de advocatuur en het strafrecht.

Samen hechten we enorm veel waarde aan integriteit

Band opbouwen
In het strafrecht vind ik het mooi om er te kunnen zijn voor iemand die een strafbaar feit heeft begaan of daarvan wordt verdacht, om er een band mee te kunnen opbouwen. In het civiel recht gaat het vaak om zaken die iedereen kunnen overkomen. Dan kan ik als advocaat bijdragen aan een oplossing waar mijn cliënt de meeste baat bij heeft. En dat is lang niet altijd de hoogste vergoeding.

Realistisch beeld
Ik zet mij enorm in en bouw met een cliënt aan een vertrouwensband. We bepreken de zaak en zijn wensen, daarna duik ik in de zaak en werk ik er hard aan om de mogelijkheden in kaart te brengen. Als de wensen dan niet realistisch blijken, vind ik het belangrijk dit ook met de cliënt te delen.

Integriteit
Ik ben er trots op hier te kunnen werken. Alle collega’s maken werk van het contact en de band met de cliënt en samen hechten we enorm veel waarde aan integriteit. Ik leer hier veel. Van de passie waarmee Mark en Raymond werken, de manier waarop Gunnar complexe zaken op een begrijpelijke manier aan cliënten weet te presenteren en van het hele voorkomen van Daniël, waarmee hij cliënten direct op hun gemak weet te stellen. Ik wil me hier de komende jaren ontwikkelen tot een advocaat waarop zowel mijn collega’s als mijn cliënten kunnen bouwen.