Meester
Daniël
Corbeek

Ik ben geboren in Arnhem en heb Nederlands recht gestudeerd in Nijmegen. Na zeven jaar als advocaat gewerkt te hebben, ben ik in 2006 dit kantoor begonnen. Ik ben specialist in arbeidsrechtelijke- en strafzaken, dit na het volgen van de specialisatie-opleidingen. Binnen mijn praktijk sta ik ook professionele sporters bij (voornamelijk voetbal gerelateerde zaken). 
 
Lid van: 
VAAN, Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (www.vaan-arbeidsrecht.nl
VAARA, Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland (www.vaara.nl
VSR, Vereniging voor Sport en Recht (www.sport-en-recht.nl)
NVSA, Nederlandse Vereniging voor Strafrecht Advocaten (www.nvsa.nl). 
 
Naast mijn werk ben ik voorzitter van de voetbalvereniging OVC’85 in Oosterbeek.
 
Daniël Corbeek heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
- Arbeidsrecht
- Strafrecht
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
+31 (0) 6 4101 5670
LinkedIn

We hebben ons bewust gespecialiseerd in het strafrecht en arbeidsrecht, zodat we op die specifieke gebieden de hoogste kwaliteit kunnen leveren. In de basis sluit het kantoor aan bij wie wij zijn. Het is hier dus geen stijf advocatenkantoor, maar ‘je en jij’. We zijn laagdrempelig en eerlijk: als iets er niet inzit dan zeggen we dat.

Gemoedsrust
Zelf doe ik vooral arbeidsrecht. Ik kijk naar de onderneming en de mens die ik voor me heb, naar waar zijn of haar belang zit en werk vervolgens toe naar de best passende oplossing. Moet je procederen voor een paar duizend euro? Of ben je als cliënt beter af met gemoedsrust? Zodat je de energie die zo’n zaak kost, in je onderneming kunt stoppen? Gemoedsrust is erg belangrijk. Daarom ben ik voor mijn cliënten altijd bereikbaar. Soms verstuurt een tegenpartij op vrijdag een brief, die dan op zaterdagochtend op de mat valt. Dan druk ik mijn cliënt op het hart te bellen, zodat ik hem gerust kan stellen. Als een zaak het nodig heeft, kan ik er ook ‘in vliegen’. Dat geeft weer rust, omdat je dan duidelijk maakt dat je cliënt niet met zich laat sollen. Iedere zaak kent zijn eigen aanpak.

Klein blijven
Het is een bewuste keuze van ons kantoor om klein te blijven. De deuren staan hier altijd open en we weten van elkaar wat er speelt: in zaken en op het persoonlijke vlak. Dat wordt een stuk moeilijker wanneer je groot bent. Cliënten merken dat we het sociale aspect belangrijk vinden, goed benaderbaar zijn en laagdrempelig. Dat spreekt zich rond en dat merken we. Onze cliënten komen echt uit het hele land.

Best passende resultaat
We steken veel tijd in het onderling sparren. Daardoor lopen we natuurlijk omzet mis, maar het verhoogt de kwaliteit van ons werk. En die kwaliteit draagt bij aan ons streven om duurzame relaties met onze cliënten aan te gaan. Ik hoop dat onze cliënten, wanneer ze over ons praten, vertellen dat wij goed hebben gekeken naar wat voor hen belangrijk was en dat onze strategie uiteindelijk tot het best passende resultaat heeft geleid.